KNAUF

Înapoi
Mai multe

Cu privire la masurile de prevenire a raspindirii infectiei CoVid-19 !!!

In grupul KNAUF Europa de Est si CSI  recunoastem pe deplin importanta si necesitatea masurilor de protectie a sanatatii  si de prevenire a raspindirii infectiei coronavirus Covid-19.

Consideram fapt important,  sa va asiguram ca facem totul posibil pentru a reduce riscul de infectie si  a mentine nivelul de cooperare si sustinere cu care sunteti obisnuiti.

Respectam masurile si cerintele  impuse intreprinderii noastre de autoritatile locale si centrale. Organizam evenimente si luam masuri suplimentare pentru a ne proteja clientii, partenerii si angajatii impotriva infectiei coronavirus. Sustinem cele mai bune initiative pentru a reduce riscul potential de infectie.

Din 13 martie pina la momentul  luarii unei decizii speciale, deplasarile specialistilor Knauf in cadrul tarii, au loc conform necesitatilor clientilor, pentru a continua deservirea lor la un nivel de calitate acceptat in compania KNAUF.

Sunt anulate sau aminate intilnirile din cadrul companiei cu un numar mare de participanti, totodata, participarea angajatilor KNAUF la anumite evenimente aglomerate, in afara companiei, este considerata extrem de nedorita. Va recomandam sa desfasurati orice negocieri la distanta, inclusive cele multilaterale, utilizind mijloacele modern de comunicare.

KNAUF a fost intotdeauna o companie inovatoare, nu numai in dezvoltarea  si productia de un sir larg de produse si sisteme pe care le oferim pietei, ci si in constructia proceselor de management si organizarea procesului de productie, marketing si deservirea clientilor. Tehnologiile moderne ar trebui sa ne ajute sa mentinem standarde inalte de interactiune a companiei noastre cu toti partenerii.

In cadrul grupului international KNAUF, a fost creat  Sediul Global de criza, pentru a identifica si distribui cele mai eficiente masuri, menite sa asigure adoptarea celor mai eficiente cai de protectie impotriva raspindirii Covid-19, in toate regiunile in care activeaza compania. In fiecare grup regional, inclusive grupul KNAUF Europa de Est si CSI , a fost creat un sediu local. Sanatatea Dumneavostra si a angajatilor nostri – reprezinta cea mai mare valoare pentru compania KNAUF.

In aceasta perioada deficila, avem nevoie de un teren solid si ne bazam pe valorile KNAUF: umanitate, fidelitate fata de ceea ce facem, parteneriatul si antreprenoriatul.

Aveti grija de sanatatea Dumneavostra si sanatatea celor apropiati!