KNAUF

Înapoi
Mai multe

Sistem de Management al Calității.

Mai multe
Încă de la începutul activității sale în grupul KNAUF Europa de Est și CSI, o mare atenție a fost acordată eficienței proceselor: dacă acestea sunt construite corect, piața garantat o să primească un produs la prețul corespunzător și la o calitate adecvată. Schimbările rapide pe piață necesită o îmbunătățire continuă a proceselor în toate domeniile companiei: de la selecția furnizorilor de materii prime și materiale, urmată de lucrări comune în domeniul calității, până la sondaje ale consumatorilor, urmată de o analiză cuprinzătoare și îmbunătățirea sistemului.
Verificarea eficacității funcționării sistemului are loc ca parte a auditurilor interne și externe, ale căror rezultate sunt baza pentru îmbunătățirea continuă a sistemului de management al calității.
Multe întreprinderi ale grupului KNAUF East sunt certificate după standardul ISO 9001 de mai bine de zece ani, iar pregătirile pentru certificarea comună a tuturor întreprinderilor sunt în curs. Avantajele pentru afacere sunt crearea unor procese de afaceri transparente și optime în producție.

 

Politica in domeniul calității

Acesta este unul dintre principalele documente ale sistemului de management al calității, care demonstrează cele mai importante activități ale companiei și principiile care ghidează compania în construirea sistemului său de management al calității.

Descarcă